THE DEFINITIVE GUIDE TO تابلو بوستر پمپ

The Definitive Guide to تابلو بوستر پمپ

The Definitive Guide to تابلو بوستر پمپ

Blog Article

بوستر پمپ آتش‌نشانی با افزایش فشار آب، امکان تأمین جریان آب کافی برای سیستم‌های اطفای حریق آبی را فراهم می‌کند.

هر بوستر پمپ آتش نشانی باید مجهز به حداقل دو پمپ باشد که هر یک از آنها بتوانند فشار آب مورد نیاز را تامین کنند.

این بوستر پمپ ها به لطف بهره مندی از فشارسنج، به کنترل میزان فشار آب کمک می کنند. در این دستگاه ها همزمان با کاهش فشار در سیستم، پمپ فعالیت خود را آغاز می کند تا افت فشار ایجاد شده در سیستم را جبران نماید. در ادامه پس از رسیدن فشار آب به میزان مورد نظر، فعالیت پمپ به صورت خودکار متوقف می شود.

– بوستر پمپ آتش نشانی به نحوی طراحی شده است که کنترل هر پمپ از طریق تابلو برق مخصوص به آن پمپ انجام می شود. به همین سبب در این بوستر پمپ ها هر پمپ دارای یک تابلو برق جدا است.

در خروجی هر یک از پمپ‌های تعبیه شده بر روی بوستر پمپ آتش نشانی می‌بایست از شیر یکطرفه استفاده شود. استفاده از شیر یکطرفه، مانع برگشت مجدد آب شبکه لوله کشی به مخزن ذخیره آب می‌گردد.

در آپارتمان‌های مرتفع، به دلیل افزایش طبقات، فشار آب در طبقات بالایی کم می‌شود. بوستر پمپ می‌تواند با افزایش فشار آب، مشکل کمبود فشار را در طبقات بالا حل کند.

پمپاژ آب: پمپ آب را با فشار بالاتر به سیستم‌های اطفای حریق آبی پمپاژ می‌کند.

برای جلوگیری از ورود مواد خارجی به بوستر پمپ و شبکه لوله‌کشی و سایر تجهیزات اطفاء حریق آبی، در ابتدای لوله تغذیه آب خروجی از منبع ذخیره آب آتش نشانی باید از شیر فلکه قطع و وصل و سپس صافی با توری گالوانیزه یا استیل استفاده شود.

 در بوستر پمپ های دور ثابت هدف نگه داشتن میزان فشار سیال در یک بازه مشخص به صورت ثابت و مستمر می باشد،  که آن بازه همان دبی تعریف شده در سیستم است. و برای این منظور پمپ با سرعت ثابتی (معمولا حداکثر توان) به حرکت در می آید.  مجموعه بوستر پمپ های دور ثابت معمولا دارای یک یا چند الکتروپمپ اصلی هستند که به ترتیب برای ثابت نگه داشتن میزان فشار click here سیال وارد مدار می شوند و گاهی در کنار پمپ های اصلی یک جوکی پمپ نیز قرار می دهند.

این در حالی است که بوستر پمپ آبرسانی جهت تامین، انتقال یا پمپاژ آب با مصارف گوناگون خانگی، صنعتی و کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرد.

معمولا پمپ های بکاربرده شده در بوستر پمپ های آتش نشانی از نوع سانتریفیوژ یا همان گریز از مرکز می باشند.

به عنوان مثال، اگر یک آتش‌سوزی در یک ساختمان مسکونی رخ دهد، بوستر پمپ آتش‌نشانی می‌تواند فشار آب را برای فعال کردن اسپرینکلرها در تمام نقاط ساختمان تأمین کند.

بنابراین این دستگاه ها باید دارای دو سوییچ کنترل فشار باشند تا در صورت کار نکردن یکی از آنها، سوییچ دیگری به مدار وارد شود و در شرایط بحرانی عملکرد دستگاه با مشکل مواجه نگردد.

بوستر پمپ آتش‌نشانی برای اطمینان از وجود فشار کافی آب برای فعال کردن سنسورها و تامین جریان آب کافی برای خاموش کردن آتش نصب شده است.

Report this page